Wednesday, January 15, 2014

Πριν ξεκινήσουμε την ανάρτηση, ανατρέξαμε στο αρχείο μας και διαβάσαμε μερικούς από τους πηχυαίους κ


Lobby {lob~by}: 1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater. 2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body. 3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.
Ένα εντατικό σεμινάριο για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού με τίτλο «Culinary Tourism leiths cookery school Bootcamp» θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου IMIC 2013. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν leiths cookery school πρακτικοί τρόποι για να εδραιωθεί μια περιοχή ως δημοφιλής γαστρονομικός προορισμός και να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες... 
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη διαμόρφωση ελκυστικών γαστροτουριστικών προϊόντων καθώς και στη χρήση εκείνων των εργαλείων του μάρκετινγκ που θα κάνουν γρήγορα leiths cookery school γνωστό ένα γαστρονομικό προορισμό στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Όσοι από τους μετέχοντες επιθυμούν να συζητηθεί και να αναλυθεί στο σεμινάριο η περίπτωση του δικού τους προορισμού ή επιχείρησης, μπορούν να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση imic@heliotopos.net μια σύντομη περιγραφή του φορέα ή της επιχείρησης που εκπροσωπούν, των προσφερόμενων γαστρονομικών εμπειριών καθώς επίσης leiths cookery school των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού.
Επειδή σπάνια διοργανώνονται leiths cookery school τόσο εξειδικευμένα σεμινάρια, δεν θα πρέπει leiths cookery school να το χάσουν όσοι ασχολούνται με αυτήν τη μορφή του τουρισμού και πιο συγκεκριμένα: όσοι εκπροσωπούν ή εργάζονται για λογαριασμό προορισμών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν το γαστρονομικό leiths cookery school τουρισμό και ιδίως στελέχη Εθνικών, Περιφερειακών και Τοπικών Τουριστικών Οργανισμών, Υπουργείων, Περιφερειών, Δήμων, Επιμελητηρίων, Ενώσεων Ξενοδοχείων και Εστιατορίων, Αγροτικών Συνεταιρισμών leiths cookery school και άλλων συλλογικών φορέων όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και επιχειρηματικά στο χώρο του γαστρονομικού τουρισμού όπως λ.χ. διευθυντικά στελέχη leiths cookery school ξενοδοχείων, εστιατορίων, τουριστικών γραφείων, σχολών μαγειρικής καθώς και άλλοι πάροχοι γαστρονομικών εμπειριών και δραστηριοτήτων leiths cookery school επιστήμονες, εκπαιδευτικοί και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού και της γαστρονομίας.
Το σεμινάριο «Culinary leiths cookery school Tourism Bootcamp» θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου, τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου IMIC 2013. Όσοι εγγραφούν στο συνέδριο μπορούν να παρακολουθήσουν leiths cookery school το σεμινάριο χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί ειδική βεβαίωση παρακολούθησης. leiths cookery school
Περισσότερες πληροφορίες για την παρακολούθηση τόσο του σεμιναρίου όσο και του συνεδρίου IMIC 2013 παρέχονται στην ιστοσελίδα http://imic2013.conferences.gr/index.php?id=7440 και στον αριθμό τηλεφώνου 2286024758.
Σχόλια
Πριν ξεκινήσουμε την ανάρτηση, ανατρέξαμε στο αρχείο μας και διαβάσαμε μερικούς από τους πηχυαίους και βροντώδεις τίτλους εφημερίδων και...
Ελλάδα (5084) Πολιτική και Πολιτικοί... (1541) Κόσμος (1278) Ξενοδοχεία (1244) ΕΟΤ (1054) Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (902) Αερομεταφορές (709) Π. Γερουλάνος (615) Μ. Βρετανία (557) Tour Operators (524) Φορείς leiths cookery school (469) Γερμανία (435) Διαβάσαμε (339) Υπουργείο Τουρισμού (338) Ο. Κεφαλογιάννη (337) Γ. Νικητιάδης (334) Ρωσία (334) Αμερική (325) Κρήτη (285) Της Ημέρας (282) Τουρκία (278) Ισπανία (255) Δωδεκάνησα (252) Σκανδιναβία (193) Γαλλία (191) Τουριστικά Ακίνητα- ΕΤΑ (179) Κέρκυρα (166) Καζίνο (159) Αίγυπτος (152) Κίνα (131) Τουριστική Κατοικία (123) Σαντορίνη (122) Κρουαζιέρες (117) Κύπρος (109) Α. Ανδρεάδης (104) Χαλκιδική (94) Α. Γκερέκου (86) Μύκονος (86) Έσοδα (81) Ν. Κανελλόπουλος (80) Ιταλία (78) Της Στιγμής (77) Ακούσαμε... (71) Γκολφ (59) Βουλγαρία (58) Γ. Κολέτσος (58) Μαγνησία (57) Ν. Καραχάλιος (57) Γ. Τσακίρης (53) Ελληνικός Σουρεαλισμός (53) Γ. Ρέτσος (49) Κεφαλονιά (46) Π. Αλιβιζάτος (44) Π. Λειβαδάς (35) Θυμηθήκαμε... (31) Ν. Αγγελόπουλος (29) Λεζάντες (26) Αυστρία (24) Τ. Λιάσκος (24) Κ. Ζήκος (22) Ντ. Μπέη (17) Ξενοδοχεία Πωλήσεις (17) Κ. Χατζηδάκης (16) Βρήκαμε (6) Πρόσωπα (6) Σοβαρευτείτε (4) ΗΠΑ (1) πο (1)
2014 (29) Ιανουάριος (29) 2013 (1228) Δεκέμβριος (75) Νοέμβριος (97) Οκτώβριος (97) Σεπτέμβριος (102) Προσγείωση... θρίλερ στην Σκιάθο! Επιστρέφει η Singapore Airlines, αλλά εποχιακά... IMIC 2013: Σεμινάριο για την ανάπτυξη του γαστρονο... Οι είκοσι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τους Κινέζ... Τι άλλο; Προσοχή, ευθύνη και ψυχραιμία Δ.Σ. Invest in Greece: Αγγελόπουλος και Μίχαλος στ... ΞΕΕ: Και επισήμως, το νέο διοικητικό συμβούλιο... Να μην ξεχνάμε και το "δώρο" του ΥΠΟΤ για την Παγκ... Aegean: Και κράτηση παρκιγνκ, μαζί με τα εισιτήρια... Θόρυβος: Το Νο1 παράπονο στα ξενοδοχεία 19 πόλεων Ο Α. Λαμνίδης, Γενικός leiths cookery school Διευθυντής του ΙνΣΕΤΕ ΕΟΤ: Ανοίγει το Γραφείο Κωνσταντινούπολης... State Department: Διατηρεί τον "συναγερμό" για ενδ... Transavia: "Ανοίγει" Θεσσαλονίκη και νέο δρομολόγι... Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: Προσφυγή στο ΣτΕ για τη δι... Navarino Challenge: O Dean Karnazes τρέχει υπέρ τη... OAD Reizen: Κήρυξε πτώχευση,

No comments:

Post a Comment