Saturday, January 4, 2014

Στην ημερίδα αναπτύχθηκαν θέματα που σχετίζονται με τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης day nau an ng

Localit.gr » Η Κρήτη μπορεί να γίνει γαστρονομικός προορισμός Στην ανάδειξη, προώθηση και ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στην Κρήτη αλλά και της Κρητικής day nau an ngon διατροφής στις επιχειρήσεις εστίασης, επικεντρώθηκε η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη από την Περιφέρεια Κρήτης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Η ημερίδα με θέμα Ενημέρωση Επιχειρηματιών για την Κρητική Κουζίνα και Οίνο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου ΓΕΥΣΙΣ ΤΟΥΡ του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα Κύπρος 2007 2013 του στόχου Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία , που υλοποιείται από την Περιφέρεια day nau an ngon Κρήτης και το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας .
Σκοπός της ημερίδας ήταν οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με την γαστρονομία και τον οίνο να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στους καταναλωτές όπως επίσης να προβάλλουν με πρακτικό τρόπο τη γαστρονομία day nau an ngon ως στοιχείο του τοπικού πλούτου για την προσέλκυση των ξένων επισκεπτών μας.
Όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη, αρμόδια για θέματα πρωτογενή τομέα, στόχος μας είναι να καταστήσουμε την Κρήτη γαστρονομικό προορισμό, και για αυτό υλοποιούμε μια σειρά δράσεων.
Από την πλευρά του ο καθηγητής εφαρμογών του ΤΕΙ Κρήτης, τμήμα εμπορίας και διαφήμισης, Μάνος Περακάκης ανέφερε ότι όλες οι επιχειρήσεις εστίασης αλλά και τα οινοποιεία μπορούν να προβληθούν καλύτερα μέσω των social media, και ευρύτερα day nau an ngon μέσω διαδικτύου και μάλιστα με πολύ μικρό κόστος. day nau an ngon Το διαδίκτυο θα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες εστίασης ότι προωθεί με εξαιρετικό τρόπο τον γαστρονομικό τουρισμό. Το θετικό είναι ότι το brand name ΚΡΗΤΗ στο εξωτερικό έχει ισχυρό όνομα .
Ο αντιπρόεδρος του δικτύου οινοποιών Ηρακλείου Ζαχαρίας Διαμαντάκης υπογράμμισε ότι το κρασί είναι ένα προϊόν που συνδέεται άμεσα με την Κρητική γαστρονομία και τον τουρισμό. Είναι μια μορφή τουρισμού (ο γαστρονομικός) που πρέπει να αξιοποιήσουμε, και έχουν γίνει εξαιρετικά βήματα τον τελευταίο καιρό, μέσα από το δίκτυο των οινοποιών με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Χτίζουμε τον γαστρονομικό τουρισμό στο νησί με σταθερά βήματα και τη συνεργασία day nau an ngon φορέων και της Περιφέρειας. Οι προοπτικές είναι πολύ καλές .
Στην ημερίδα αναπτύχθηκαν θέματα που σχετίζονται με τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης day nau an ngon και συγκεκριμένα την Κρητική γαστρονομία, την πιστοποίηση των Κρητικών προϊόντων και το Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης, που αποτελούν σημαντικό μέρος του Στρατηγικού Σχεδιασμού για τον πρωτογενή τομέα.
Τον έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης όλων των υπαλλήλων του Δημοσίου οι οποίοι από το 2009 και μετά έστειλαν στο εξωτερικό χρηματικά εμβάσματα αθροιστικά άνω των 100.000 ευρώ, ζήτησε ο Υπουργός Διοικητικής Κυρ. Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον Ειδικό Γραμματέα [...]
Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του, ως φορέας παροχής υπηρεσιών φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομή day nau an ngon Τροφίμων day nau an ngon σε απόρους δημότες . Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και [...]
Τις εκκρεμείς οφειλές day nau an ngon των καταναλωτών της ΔΕΗ που τους έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης προτίθεται να πληρώσει ο δήμος Ζακύνθου. Με επιστολή που έστειλε ο δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης, ζητεί να ενημερωθεί για τους λογαριασμούς που έχουν λήξει και επειδή δεν [...]
e-local gov Κοινότητες
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό , Wordpress . To σύνολο του περιεχομένου day nau an ngon (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons . Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
 

No comments:

Post a Comment