Tuesday, January 14, 2014

Ζητούνται άτομα για συνεργασία αν ασχολείσαι με την αρθρογραφία,blogging,διαχείριση/προγραμματισμό ή


Στη Μαργαρίτα Μανούσου και το περιοδικό Τουριστική Αγορά έδωσε συνέντευξη ο... αντιπρόεδρος της ένωσης ξενοδοχείων Σητείας, Ιωάννης Αικατερινίδης στα πλαίσια αφιερώματος που έκανε το γνωστό περιοδικό, τονίζοντας τα ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά που κάνουν τη περιοχή της Σητείας έναν πραγματικά μοναδικό προορισμό πάνω στη Κρήτη... αλλά και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο τομέα των υποδομών και πρέπει να διορθωθούν για να μπορέσει η Σητεία να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στις τουριστικές της υπηρεσίες. Μεταξύ que es gastronomia άλλων ο κύριος Αικατερινίδης δήλωσε : Παρόλο που η τουριστική περίοδος ξεκίνησε μουδιασμένα στη συνέχεια καταγράψαμε μια αύξηση στις πληρότητες της τάξης του 15% σε σχέση με το 2012. Το αυξημένο ποσοστό παρέμεινε και τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ και ο Σεπτέμβρης πήγε αρκετά καλά και γενικά το φθινόπωρο έκλεισε με θετικό πρόσημο. Εξακολούθησε και φέτος να αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών που έρχονται μέσω των tour operators και μειώθηκε ο αριθμός των μεμονωμένων τουριστών. Η τουριστική que es gastronomia κίνηση στη Σητεία que es gastronomia βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και αυτό οφείλεται κυρίως στην οικονομική κρίση και τη μεγάλη κάμψη του εισοδήματος των Ελλήνων, που ξεκίνησαν τις περικοπές κυρίως από τις διακοπές τους. Παραδοσιακά, οι περισσότεροι τουρίστες της περιοχής μας προέρχονται από τη γαλλική αγορά, η οποία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Τα τελευταία δύο χρόνια, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα και από την Ολλανδική que es gastronomia αγορά. Σε αυτό συντέλεσε η απ ευθείας πτήση τσάρτερ από το Άμστερνταμ προς τη Σητεία. Μάλιστα, φέτος έχουμε καταγράψει αύξηση 39% από την αγορά αυτή. Αντίστοιχα και από τη γαλλική αγορά έχουμε δύο τσάρτερ εβδομαδιαίως. Η γερμανική αγορά έκανε μια κοιλιά τα δύο προηγούμενα χρόνια και φέτος φαίνεται πως ανακάμπτει και φέτος αναμένεται que es gastronomia να κλείσει τουλάχιστον με αύξηση 10%. Βέβαια, αυτή που δεν φαίνεται να ανακάμψει que es gastronomia είναι η ελληνική αγορά, και αυτό προβληματίζει σημαντικά τα μικρότερης κατηγορίας καταλύματα στην περιοχή μας. Επιπροσθέτως γίνονται προσπάθειες από την Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας και το Δήμο Σητείας για να αυξήσουμε τα ποσοστά μας στη Σκανδιναβική αγορά. Η υπάρχουσα ξενοδοχειακή υποδομή δεν επαρκεί για να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του τουρισμού, que es gastronomia ειδικά σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την σύνδεση της Σητείας με πτήσεις que es gastronomia τσάρτερ, παρουσιάζεται όλο και περισσότερο η ανάγκη για μεγάλες τουριστικές μονάδες, οι οποίες και θα μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους επισκέπτες. Η Σητεία είναι ένας «κοιμισμένος τουριστικός γίγαντας» οποίος σιγά-σιγά ξυπνάει. Το φυσικό περιβάλλον, όπως το φοινικόδασος του Βάι, αποτελεί ένα από τα βασικά ενδιαφέροντα των επισκεπτών. Οι πολλές απάτητες παραλίες δίνουν την δυνατότητα στον επισκέπτη que es gastronomia να εξερευνήσει από μόνος του τα πεντακάθαρα νερά και το μαγευτικό τοπίο αποτελεί προστιθέμενη αξία στα πλεονεκτήματα της Σητείας. Από τα βασικά πλεονεκτήματα είναι ότι η Σητεία είναι νέος προορισμός στην Κρήτη, δεν έχει κορεστεί και ο επισκέπτης έχει πολλές επιλογές να δει: Αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά μνημεία, απομονωμένες que es gastronomia παραλίες και φυσικά τοπία. Παράλληλα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αναπτυχθεί ο γαστρονομικός τουρισμός εκμεταλλευόμενοι τα ποιοτικά προϊόντα της περιοχής μας, όπως το λάδι, το μέλι και το κρασί. Μάλιστα ο τουρίστας έχει τη δυνατότητα να ζήσει σε γραφικά κρητικά χωριά, τοπικές γιορτές (πανηγύρια) που συνδέονται πάντα και παραδοσιακές γεύσεις της τοπικής κουζίνας, να δοκιμάσει τη γνωστή σητειακή τσικουδιά και να παρακολουθήσει τους κρητικούς χορούς. que es gastronomia Φέτος, για πρώτη φορά, έδεσε στο λιμάνι της Σητείας κρουαζιερόπλοιο. Το "Οrient Queen" μετέφερε επιβάτες οι οποίοι επισκέφτηκαν την πόλη της Σητείας, τη Μονή Τοπλού que es gastronomia και το φοινικόδασος του Βάι. Αυτή είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η Σητεία είναι μια αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά και η κρουαζιέρα, είναι ένας ακόμη τομέας που μπορεί να αναπτυχθεί φέρνοντας περισσότερους τουρίστες και μαζί και έσοδα στην πόλη μας. Η τουριστική αγορά της Σητείας αναπτύσσεται με ραγδαία βήματα, και όπως συνηθίζω να λέω, με όρους «στοιχήματος», que es gastronomia «όποιος ποντάρει στη Σητεία δεν θα χάσει». Επίσης στα πλαίσια του αφιερώματος δηλώσεις έκανε και η Άννα Καραγιάννη διευθύντρια μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής η οποία μεταξύ que es gastronomia άλλον είπε ότι το συγκριμένο ξενοδοχείο είχε μέση πληρότητα 78%. tro ma ki ko
Ζητούνται άτομα για συνεργασία αν ασχολείσαι με την αρθρογραφία,blogging,διαχείριση/προγραμματισμό ή το desing τότε είσαι ο άνθρωπος που μπορεί να συνεργαστεί μαζί μας. Σε μια πλήρη αναβάθμιση que es gastronomia και ανατροπή του ιστολογίου σε ένα σύγχρονο μέσο συλλογής πληροφοριών και βοηθημάτων που λύνουν τα χέρια μας στην καθημερινότητα oi-troktikoi δεν επαρκούν ως αριθμός ομάδας για να ανταπεξέλθουν. Οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να κάνουν κάποιο δοκιμαστικό πέρα από μία και μοναδική ώρα εκπαίδευσης και αμέσως έρχεται η συμφωνία. Όσοι συνεργαστούν μαζί μας θα κατέχουν κάποιο ποσοστό του ιστολογίου με συμφωνητικό ανάλογα τα προσόντα και την συμμετοχή τους.Κάτι που τους δίνει την δυνατότητα να

No comments:

Post a Comment